Auto

Goede personenwagenbanden, zoals Continental autobanden, zijn van levensbelang. Bij een personenwagenband gaat het niet alleen om de rijeigenschappen van uw auto, maar in de eerste plaats om uw persoonlijke veiligheid. Veel ongelukken worden veroorzaakt door verkeerde of slechte personenwagen banden. Welke personenwagenband het beste bij uw auto past hangt af van heel veel zaken. Niet alleen het type auto dat u rijdt, maar ook welke prestaties u verwacht van uw personenwagenband. Het verschil tussen de ene en de andere personenwagenband is vooral te vinden in de verhouding tussen duurzaamheid, grip, bochtgedrag, verbruik en comfort.

Bus

Truck

De vrachtwagenband moet aan hele specifieke eisen voldoen. Goede vrachtwagenbandenbanden zijn van duurzame materialen gemaakt, kunnen zware belasting aan en leveren een uitstekende stabiliteit.

Landbouw

Een landbouwband moet onder alle omstandigheden kunnen presteren. Bij het oogsten wilt u niet de gewassen beschadigen en bij regen moet uw machine niet in de drassige bodem wegzakken. Een goede landbouwband levert u de hoogste productiviteit. Bij uw keuze moet u rekening houden met uw machine en het gebruik. Zo is trekkracht van groot belang, de eigenschappen van het profiel en kijken we of er sprake is van een juiste bandenspanning.

Industrie

Industriebanden hebben wij in alle soorten en maten op voorraad. Zowel de gewone lucht- of volrubberbanden voor uw heftruck, als banden voor grotere objecten zoals transportvoertuigen. Het persen van volrubberbanden en solids gebeurt in onze eigen werkplaats. U kunt hier uiteraard op wachten. Wielen en banden voor speciale industriële doeleinden kunnen worden gemaakt in samenspraak met de klant.